Kärt barn har många namn

Egentligen kan man kalla den här bloggen Ketchupeffekten, för ibland kommer ingenting och så en dag så kommer det massor.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

30nånting tvåbarnsmamma till Barnet (2010) och Bebisen (2013). Jobbar med kommunikation och gillar Berlin och att bada. Bland annat. Finns på Twitter och Instagram @annarosv

måndag, mars 12, 2007

rymmande husdjur

Två av våra husdjur rymde i lördags. Vilken som försvann först vet jag inte, men vi la i alla fall märke till att silverhajen försökte ta självmord först. När M städat akvariet och hällt i nytt vatten och bara hade lite kvar att göra så plupp – silverhajen kastade sig ur och ner på parkettgolvet. Den dryga decimetern långa silverhajen som överlevt så mycket sprattlade frenetiskt på golvet. Och M kom med hinken och jag försökte hålla undan Stoffe som undrade vad som var på gång. M fick i silverhajen i hinken och i med honom i akvariet. Där sjönk han som en sten till botten och låg på rygg i fem minuter innan han vände sig om och körde en rajd fram och tillbaka i akvariet. Nu ser han ut som vanligt.
Eftersom vädret var så fint på lördagförmiddagen fick Stoffe och Fjodor gå ut en sväng. Stoffe tröttnar alltid fortare och vill komma in till värmen, maten och gosig matte och husse, men Fjodor brukar vilja vara ute en stund till. Så vi satt inne och fikade lite och skulle bara kolla till honom så han inte fastnat med kopplet någonstans. Det var bara det att kopplet satt fast i bordet, och selen hängde löst. Han var borta!
Jag och M sprang som yra höns och lockade och letade och efter en stund hittade M honom. Så nu dröjer det nog lite innan han får gå ut igen och då blir det med en sele som är bättre åtdragen.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nej men oj! vilken tur att ni hittade honom. Kram!

11:08 fm  
Blogger glamflikka said...

man tar sitt liv och man begår självmord.

puh tur där!

4:13 em  
Blogger Anna-Karin said...

Tessi: ja, verkligen!

Glamflikka: tack språkpolisen

6:26 em  

Skicka en kommentar

<< Home