Kärt barn har många namn

Egentligen kan man kalla den här bloggen Ketchupeffekten, för ibland kommer ingenting och så en dag så kommer det massor.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

30nånting tvåbarnsmamma till Barnet (2010) och Bebisen (2013). Jobbar med kommunikation och gillar Berlin och att bada. Bland annat. Finns på Twitter och Instagram @annarosv

måndag, februari 12, 2007

sjuklingen

Det här inlägget är inte så intressant om du inte är intresserad av mina katter.

Stoffe är sjuk! Det började igår, men som tur var så slapp vi åka till regionsjukhuset mitt i natten. I dag var jag istället hos veterinären med honom. Vi misstänkte urinsten, men det visade sig inte var så farligt att veterinären fick ta bort några stenar. I stället kan det vara början till urinsten och förmodligen urinvägsinfektion.
Så nu ska Stoffe ha tratt, han ska äta antibiotika i tio dagar och kortison i sex dagar och vi måste fixa ett urinprov. Känns inte som det allra lättaste. Tratten finns ingen chans att jag får på själv, inte heller ner med medicin. Och det där med urinprov... vi ska tömma lådan och ta prov utan att Fjodor får gå på den. Hur ska det här gå?

Tur i alla fall att han inte mådde sämre.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Stackars liten med tratt!

Love & Peace
The Godmother (to Fjodor)

4:43 em  
Anonymous Anonym said...

Åh, stackare! Tur att ni såg det nu, så pass tidigt!

6:24 em  
Blogger Anna-Karin said...

Setareh: vi sket i tratten, kändes så konstigt att han skulle gå hela dagen utan att kunna dricka eller äta. Tycker inte han slickar så mycket i alla fall

Tessi: jepp, men det är bråk varje dag nu om tabletterna.

8:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Home